De website van Tandarts Poggio wordt geladen. Even geduld aub...

Maandag - Donderdag 08:00-17:00 Vrijdag 08:00-13:00033 286 17 43Schans 273931KJ, Woudenberg
Voor spoedgevallen bel met met de Tandarts Spoed Praktijk: 0900 - 8602

U kunt rekenen op persoonlijk en deskundig advies

De praktijk

De tandarts en het team van Tandartspraktijk Poggio bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit.

Lees de beoordelingen over ons!Contact


Ruim 15 jaar ervaring

Persoonlijke deskundigheid


U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring bij Tandartspraktijk Poggio. Tandarts Raoul Poggio is sinds 2000 zelfstandig gevestigd als tandarts. In de praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers. Tandartspraktijk Poggio verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde / Preventie / Behandeling van kinderen / Behandeling van patiënten met angst / Behandeling van ouderen.


Aandacht voor uw gebit staat voorop

Met vakkundige behandelingen


In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.
Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / tv-scherm / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.


We staan er voor onze patiënten

ONZE WERKWIJZE


ONS TEAM

Tandartspraktijk Poggio werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. In onze praktijk wordt u, in principe, door een vaste behandelaar geholpen.

AFSPRAAK

Bij Tandartspraktijk Poggio kunt u terecht op afspraak. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.
Spoedbehandelingen voeren we zoveel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.
In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

WACHTKAMER

Samen met patiënten hebben we de wachtkamer ingericht. Speciaal voor u. Want wachten in een ontspannen, prettige sfeer is belangrijk. U vindt er tijdschriften / tv-scherm / informatiebrochures / speelgoed.


Gezins verandering?

Verhuizen?


Gaat u verhuizen? Hebt u een andere verzekering afgesloten? Wijzigingen in uw gezinssamenstelling? Geef het tijdig aan ons door.


Op slecht 5 minuutjes loopafstand

Openbaar vervoer


Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer vindt u op 5 minuten minuten loopafstand van de praktijk.

Plan uw route vanaf uw huisadres met www.9292ov.nl


Acute pijn of andere spoedgevallen?

Spoeddienst


Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens en buiten openingstijden: 033 – 2861743
Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.


0123456789001234567890

JAAR ERVARING

Tandarts Poggio biedt u meer dan 25 jaar ervaring. Professioneel en deskundig!


01234567890

MEDEWERKERS

Ons team bestaat uit 6 zeer betrokken medewerkers die persoonlijke zorg zeer hoog in het vaandel hebben staan.01234567890.01234567890

GEMIDDELDE SCORE

Gemiddeld scoren wij een 9,1 bij Independer. Tandarts Poggio is enthousiast over de vele positieve beoordelingen die we al hebben ontvangen!


01234567890012345678900123456789001234567890

TEVREDEN PATIENTEN

Meer dan 1100 tevreden patiënten heeft Tandarts Poggio in haar patiëntenbestand.Preventie

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij preventie. U kent vast het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dat geldt ook voor uw gebit.

Enkele belangrijke aspecten zijn op de juiste manier poetsen, flossen, stokeren of ragen en regelmatige controle van uw gebit door onze tandarts en het team. Wij sturen u bericht als het weer tijd is voor de periodieke controle.

Hoe zit het met de rekening?

Betalen & Fa-med

In onze praktijk zorgen wij liever voor u dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan Fa-med. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

All rights reserved Tandarts Poggio | Design: www.vink4vision.nl Fotografie: www.drone-pro.nl

Voor spoedgevallen bel met met de Tandarts Spoed Praktijk: 0900 - 8602